Populära sökningar

Praktikplats Fastighetstekniker

Vill du göra din praktik på ett fastighetsbolag i framkant?

Vi på Fabege har som ambition att årligen erbjuda praktikplatser för studenter som går en eftergymnasial utbildning med inriktning mot fastighetsteknisk drift eller liknande. Våra marknadsområden växer och därmed också vår avdelning Teknisk Drift. Vi behöver återkommande rekrytera duktiga medarbetare och för rätt person finns det därför goda möjligheter att en praktikplats på Fabege kan leda till en anställning efter examen.

Har du teoretiska fastighetstekniska kunskaper och är en framåt och vetgirig person med en stor portion servicekänsla? Då tror vi att du kommer att trivas väldigt bra hos oss!


Vad får jag göra som praktikant på Fabege?

Som praktikant får du främst gå med våra duktiga Fastighetstekniker med målet att skaffa dig en bred bild och förståelse kring rollen och hur vi arbetar med fastighetsteknisk drift på Fabege. Det fastighetsbestånd du kommer att arbeta med är av kommersiell karaktär, främst kontor. I rollen som Fastighetstekniker ingår bland annat:

  • Rondering av både yttre och inre gemensamma utrymmen, teknikutrymmen samt vakanta lokaler
  • Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastigheten med dess installationer
  • Att utföra kvalificerat felavhjälpande underhåll på installationer samt återrapportera såväl i avsett rapportsystem och till kund
  • Mottagning och hantering av felanmälan och andra ärenden via ärendehanteringssystemet
  • Att sammanställa och följa upp mediaförbrukning av värme, el, vatten och kyla samt initiera åtgärder syftande till att minska förbrukningen
  • Anlita och samordna entreprenörer för arbeten inom skötseluppdraget
  • Medverkan vid underhållsplanering samt vid budget och prognosarbete
  • Att ha uppsikt över styr- och övervakningssystem samt vidta åtgärder vid avvikelser

 

Varför Fabege?

För att Fabeges medarbetare ska kunna agera snabbt och självständigt har vi en platt organisation med korta beslutsvägar. Bolaget präglas av en entreprenörsanda där egna initiativ och nytänkande uppmuntras. Medarbetare värderas högt och det är viktigt att erbjuda utvecklingsmöjligheter i en modern och prestigelös företagskultur. Vi är glada över att för tredje året i rad hamna på listan som en av Sveriges bästa arbetsplatser via Great Place To Work ®. Vi är oerhört stolta över att hela 98% av våra medarbetare upplever att vi är en mycket bra arbetsgivare.

Fabeges personalstrategi omfattar ett starkt fokus på personalvård, trivsel och bra arbetsmiljö. Fabege lever SPEAK. SPEAK är den värdegrund som genomsyrar hela verksamheten. SPEAK står för nyckelorden Snabbhet, Prestigelöshet, Entreprenörskap, Affärsmässighet och Kundnärhet.

 

Din ansökan

Vi vill gärna veta mer om dig, så ansök om praktikplats redan idag. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt en kortare beskrivning av dig själv. Har du frågor är du välkommen att kontakta HR Partner Hanna Westergren på hanna.westergren@fabege.se eller 0722 - 47 66 36.


Välkommen med din ansökan!

Placeringsort: Stockholm

Ansök här

Har du en fråga?

Hanna Westergren
08-555 148 11
hanna.westergren@fabege.se
Kontaktkort