Populära sökningar

Caroline Ödin, Energistrateg

Kort om Caroline Ödin, Energistrateg
Utbildning/karriär:  Civilingenjör i energiteknik.
Bor:  i Sollentuna.
Gör helst på ledig tid: tränar och umgås med familj och vänner, gärna samtidigt. 
Jag kan inte leva utan: att få lära mig nya saker (förutom luft, mat och vatten då såklart)
Tränar gärna: Crossfit och löpning.
Äter helst: popcorn. 
Jag inspireras av: andra människor som brinner för något.

Vad fick dig att söka till Fabege?
Jag jobbade som konsult med energieffektivisering och träffade många fastighetsbolag men ett stod verkligen ut; Fabege. När det blev dags att söka nya utmaningar var det givetvis Fabege jag ringde först. 

Kan du beskriva din roll och hur ser en vanlig arbetsdag ut?
Det finns inga vanliga arbetsdagar, det är det som är så roligt! I min roll som Energistrateg ingår så många olika typer av uppgifter, allt från att sätta energimål och utveckla hur vi jobbar med energieffektivisering till omvärldsbevakning och fundera på vad vi behöver göra idag för att vara i framkant imorgon inom energi och hållbarhet. 

Vad är det mest intressanta och roliga i ditt arbete?
Jag tycker om att vi har en uttalad målsättning att ligga i framkant, det möjliggör satsningar på sådant som är viktigt för ett hållbart samhälle och även för att Fabege ska vara framgångsrika på sikt. Det i kombination med att vi ändå är ett relativt litet företag gör att vi kan vara snabbrörliga och sikta högt. En bra idé prioriteras alltid och beslut kan fattas snabbt. I grunden är det också viktigt för mig att vi bidrar till en bättre och mer hållbar värld, och att vi lever som vi lär. 

Vad är du mest stolt över i ditt jobb?
Att jobba tillsammans med mitt fantastiska energiteam och alla andra kollegor på Fabege och varje dag förflytta oss mot ett mer hållbar värld. 

Vad är den vinnande ingrediensen för att skapa trivsel i ditt arbete?
Det viktigaste tror jag är att jobba tillsammans och dela med sig av kunskaper och erfarenheter, samtidigt som man är öppen att lära av andra, allt blir så mycket roligare och mer utvecklande då.

Vad är den största utmaningen i din roll?
Att hinna med allt roligt och intressant man vill fördjupa sig i! 

Ändrad 19 september 2023