Populära sökningar

Bikupan

Den 9 januari öppnar vårt nya parkeringshus Bikupan i Arenastaden. Det cylinderformade parkeringshuset har en fasad bestående av 2 162 hexagoner, varav 387 är i glas och 40 är belysta.

Parkeringshuset ligger på Gustav III:s Boulevard 173B och erbjuder över 530 parkeringsplatser, varav ungefär hälften är utrustade med elbilsladdare från start, med förberedelser för samtliga platser. Dessutom finns här ett cykelgarage och biltvätt. På taket finns 175 solpaneler, vilka kommer att försörja den grundläggande driften av hela byggnaden.

Vi är stolta över att kunna ge ett värdefullt tillskott av parkeringsplatser i området och kommer bland annat att försörja ishallarna, Solna simhall och människor som bor, arbetar och besöker Arenastaden, säger Johnny Pettersson-Springer, Chef Affärsområde Parkering och Mobilitet.

Hitta Bikupan med hjälp av Google Maps >

Skapad: 09 januari 2024

Läs även

MathWorks flyttar till Arenastaden och Fabege

Hyresavtalet omfattar 1 100 kvm i fastigheten Kvarteret Poolen. Tillträde planeras till oktober 2024 och avtalet löper i...
Läs mer

Kvarteret Poolen får Solna stadsmiljöpris 2024

Kvarteret Poolen ligger i Arenastaden i Solna och är en 3D-fastighet som består av ett tio våningar högt kontorshus och ...
Läs mer