Populära sökningar

Fabege hyr ut till Björn Borg AB

 

Fabege har tecknat ett hyresavtal med Björn Borg AB i fastigheten Apotekaren 22, Tulegatan 11/Kungstensgatan 23. Lokalen som är cirka 2 000 kvm i tre plan, kommer att inrymma kontor och showroom. Inflyttning är planerad till 1 december 2011.

Lokalen ligger i gårdshuset som är ritat av arkitekt Ferdinand Boberg i början av 1900-talet. Och är med en spektakulär takhöjd och stora fönster väl lämpad för ändamålet.

- Vi är mycket glada att vi lyckats attrahera ett välkänt och dynamiskt företag som Björn Borg som långsiktig kund. Av fastighetens totala ytor om cirka 30 000 kvm förädlas och moderniseras idag cirka 15 000 kvm. För Björn Borg har vi bland annat tillskapat helt nya ytor genom en entresol-lösning samt konverterat outnyttjade teknikytor till moderna kontor. Det här är mycket bra för den fortsatta utvecklingen av fastigheten som lockar fler och fler spännande företag, säger Urban Sjölund, Fastighetschef på Fabege.

- För Björn Borg innebär flytten till nya lokaler att vi följer vår strategi att expandera och bygga varumärket internationellt och får nu möjlighet att visa varumärkets fulla potential. Vi kan här skapa ytor som är anpassade efter vår verksamhet och exponera våra produkter på ett spektakulärt sätt. Lokalerna ger oss också möjlighet att införliva hela kedjan från design till visning av slutprodukten på ett effektivt och integrerat sätt, säger Arthur Engel, VD Björn Borg AB.

Fabege AB (publ)

3 maj 2011 09:00

För ytterligare information

Ladda ner pressmeddelandet (PDF)

Bilder

Klicka på en bild nedan för att spara den och se den i större format. Bilderna kan ej användas för kommersiellt bruk.