Populära sökningar

Luma slår upp dörrarna - provjobba i unik kontorsmiljö

Nu öppnar Fabege dörrarna till Strandhuset i Luma för driftiga personer och företag som söker en kreativ arbetsplats. Alla som vill upptäcka vad en unik kontorsmiljö i en kreativ stadsdel kan göra för inspirationen och arbetsglädjen kan boka in sig.

Luma är en byggnad med en spännande historia. Fastigheten byggdes som en lampfabrik på 30-talet och ritades av arkitekterna Artur von Schmalensee och Eskil Sundahl. Miljön är kulturhistoriskt värdefull och Luma anses vara en av funktionalismens viktigaste byggnader i Stockholm. Inredningen i kontoret ska främja kreativiteten. Där återfinns den vanliga kontorsarbetsplatsen men även ett kreativt rum, soffgrupp för samtal, kaffehörna för pauser och möten samt en stor terrass mot vattnet. En bit bort finns Lumafabrikens café där det är fullt av liv och rörelse och strandpromenaden börjar precis utanför dörren.

– Luma och Hammarby Sjöstad har en kreativ atmosfär där många trivs. Nu vill vi att fler ska få chansen att upptäcka den här speciella kontorsmiljön. Vi provkör bilar innan vi bestämmer oss och vi provar kläder innan vi köper dem – varför inte även provjobba kontoret, säger Johan Belin, marknadsområdeschef på Fabege i Hammarby Sjöstad.

När Fabege under 2012 öppnade dörrarna för alla som ville provjobba blev det hela en succé med över 70 företag och 400 personer som tog chansen att upptäcka både det unika kontoret och stadsdelen Hammarby Sjöstad med allt som erbjuds. Luma ligger knappt tio minuter från city och har goda kommunikationer. Förutom buss från Slussen stannar tvärbanan i Lumas trädgård och sjöstadsfärjan lägger till vid Lumas strand.

Mellan den 20 maj och 19 juni samt 19 augusti och 31 oktober går det att boka in datum för att provjobba i Strandhuset.

Bokning görs på www.lumapark.se
På sajten finns även bilder på kontoret och dess närområde.

Fabege AB (publ)

20 maj 2013 08:00

För ytterligare information

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Johan Belin, marknadsområdeschef Hammarby Sjöstad, tel 08-556 747 29, 076-775 88 26 
Johanna Gattberg, uthyrare Hammarby Sjöstad Fabege, tel 08-555 148 51, 070-255 65 50

Ladda ner pressmeddelandet (PDF)

Bilder

Klicka på en bild nedan för att spara den och se den i större format. Bilderna kan ej användas för kommersiellt bruk.