Populära sökningar

Svevia väljer Solna Business Park

Under hösten flyttar Svevia in i moderna lokaler på Svetsarvägen i Solna Business Park. Det var kombinationen av moderna lokaler, service i närområdet och kommunikationsläget som ledde fram till beslutet att lämna Solna Strand.

– Det blir både roligt och spännande för Svevia att flytta till Solna Business Park. Den geografiska placeringen och de moderna, flexibla lokalerna var, i förhållande till övriga områden och lokaler vi tittat på, bäst för vår verksamhet och våra medarbetare. Vi ser också fram emot att få Fabege som hyresvärd då de genom hela processen visat prov på lyhördhet och professionellt bemötande, säger Marcus Skoglund, vd Svevia Fastighet AB.

Lokalerna om 1900 kvm kommer att anpassas efter Svevias behov och bära en tydlig Svevia profil.

- Vi är stolta över att Svevia flyttar till Solna Business Park, som är inne i en spännande och expansiv fas. Området får löpande ett bredare serviceutbud och det sker en förnyelse utav såväl fastigheter som platser. Invigningen av den nya tvärbanestationen på huvudgatan i höstas är också ett gott exempel. Allt detta sammantaget bidrar till stadsdelens ökade attraktivitet och vi ser ett kraftigt ökat intresse från många nya företag, säger Urban Sjölund, fastighetschef, Fabege.

Solna Business Park är en väletablerad stadsdel med många stora företag och utvecklad service. I januari aviserade Pontus Frithiof att han öppnar en Pocket-restaurang i området och relativt nyligen öppnades både en vårdcentral och ytterligare ett hotell för att underlätta vardagen.

Fabege AB (publ)

25 feb 2014 08:03

För ytterligare information


Urban Sjölund, Fastighetschef, Fabege, tel 08-555 148 50, 0733-87 18 50