Populära sökningar

Fabege förstärker projektteamet

Fabege är ett företag med många ny- och ombyggnadsprojekt vilket innebär spännande utmaningar och stora möjligheter för våra projektledare och projektchefer. Vår Projekt och förädlingsgrupp har nu fått två förstärkningar i Emilie Larsson och Johanna Axe.

Emilie Larsson började som projektledare Nyproduktion hos Fabege den 4 juni och kommer jobba som projektledare för stadsbyggnadsprojekt Haga Norra. Emilie började sin bana som ingenjör på arkitektkontoret Joliark och har därefter jobbat som projekteringsledare på bland annat Niras och Peab. Senaste året på Peab hade hon en roll som Entreprenadingenjör.
- Jag har valt att börja på Fabege då jag tycker företaget jobbar på ett innovativt och kvalitetsmedvetet sätt och har ett nära samarbete med både kunder och entreprenörer, säger Emilie.

I september börjar Johanna Axe på Fabege som projektledare Ombyggnad och hon kommer närmast från Arcona i en roll som projekteringsledare för projekten hotell Downtown Camper och Astoria på Nybrogatan. Tidigare har Johanna varit projektledare på Hedström & Taube projektledning och inom Arcona har hon haft roller som produktionsledare, produktionschef, kvalitet- och miljöansvarig samt fuktsäkerhetsansvarig.
- Det är viktigt för mig att jobba långsiktigt, både vad gäller produkt och teknikval, men även med affären och relationerna. Att valet föll på Fabege är justlångsiktigheten och den väl definierade värdegrunden, säger Johanna.

- Vi är väldigt glada att vi har lyckats rekrytera två medarbetare för att stärka kompetensen i våra egna projekt. Det gör att vi ytterligare kan utveckla vårt samarbete med kunder och entreprenörer i kommande projekt, säger Klas Holmgren chef Projekt och förädling.

13 jun 2018 07:50

För ytterligare information

Klas Holmgren, Chef Projekt och förädling, telefon 08-555 148 26

Ladda ner pressmeddelandet (PDF)

Bilder

Klicka på en bild nedan för att spara den och se den i större format. Bilderna kan ej användas för kommersiellt bruk.