Populära sökningar

Fabege utökar koncernledningen

Under året har Fabeges chef för stads- och fastighetsutveckling, HR-chefen samt Kommunikationschefen varit adjungerade medlemmar av koncernledningen. Nu permanentas deras roller och Fabeges koncernledning består från och med den 1 januari av totalt nio medlemmar.

Sedan tidigare består koncernledningen av Stefan Dahlbo (VD), Åsa Bergström (vice VD), Klaus Hansen Vikström (extern vice VD), Anders Borggren, Klas Holmgren och Charlotta Liljefors Rosell. och kompletteras nu med Charlotte Liliegren, Chef stads- och fastighetsutveckling, Gunilla Cornell, HR-chef samt Elisabet Olin Kommunikationschef.

  • De tre som nu utses till att vara ordinarie i koncernledningen har alla arbetat på Fabege under många år och de har gedigna erfarenheter för sina respektive roller. De har också varit viktiga för att vi nått vår nuvarande position och har centrala roller för vår framtida utveckling. Jag är glad över den kompetens och drivkraft som vi har i koncernledningen, säger Stefan Dahlbo, VD och koncernchef i Fabege.

Fabege AB (publ)

Kort om de tre chefer som fått nya roller i Fabeges koncernledning:Gunilla Cornell, har varit anställd som HR chef i Fabege sedan 2011 (i bolaget som konsult sedan 2008). Hon har tidigare arbetat som konsult inom verksamhetsutveckling, management och projektledning, både som egen och på Tietoenator.

Charlotte Liliegren, har varit anställd i Fabege sedan 2006. Hon har arbetet inom uthyrning, förvaltning och sedan 2013 som chef för stads- och fastighetsutveckling. Hon har dessförinnan arbetat på Tornet AB, Stena Fastigheter AB samt Drott AB i roller som uthyrare, affärsutvecklare samt analytiker.

Elisabet Olin, har varit anställd som kommunikationschef, med ansvar för extern och intern kommunikation, i Fabege sedan 2013. Hon hade tidigare en liknande befattning på Billerud sedan 2001.

22 dec 2020 14:00

För ytterligare information


Stefan Dahlbo, VD, 08-555 148 10, stefan.dahlbo@fabege.se
 

Ladda ner pressmeddelandet (PDF)

Bilder

Klicka på en bild nedan för att spara den och se den i större format. Bilderna kan ej användas för kommersiellt bruk.