Populära sökningar

Klaus Hansen Vikström lämnar sin konsultroll hos Fabege

Klaus Hansen Vikström har sedan 2019 verkat som extern Vice VD och affärsutvecklingschef för Fabege, men har nu beslutat sig för att övergå helt till egen verksamhet från och med den 1 maj 2021.

Klaus Hansen Vikström har sedan han kom in i bolaget 2006 bidragit starkt till utvecklingen av både Fabege som bolag och till utvecklingen av bland annat Arenastaden och Flemingsberg. Många stora kunder har hittat till Fabeges fastigheter och områden tack vare ett gediget arbete under Klaus ledning.

- "Klaus affärssinne och förmåga att bygga relationer har varit en viktig del av framgången i byggandet och utvecklingen av våra områden, inte minst Arenastaden. Vårt team kring affärsutveckling och uthyrning står väl rustade inför framtiden och jag tackar Klaus för hans stora engagemang och driv under alla år och de värden han har varit med att skapa", säger Stefan Dahlbo, VD och koncernchef för Fabege.

- "Det har varit femton fantastiska år på Fabege och bolaget kommer alltid att ligga mig varmt om hjärtat. Så mycket vi har åstadkommit och roliga utmaningar vi upplevt längs vägen. Men var sak har sin tid. Nu ser jag fram emot en friare roll som konsult och förhoppningsvis en ny Ironman-tävling på Hawaii 2023", kommenterar Klaus Hansen Vikström.

Rekryteringen av Klaus efterträdare har inletts.

Fabege AB (publ)

Denna information är sådan information som Fabege AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR) 596/2014. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 26 januari 2021 klockan 08.00 CET.
26 jan 2021 08:00

För ytterligare information

Stefan Dahlbo, VD, 08-555 148 10, stefan.dahlbo@fabege.se
 

Ladda ner pressmeddelandet (PDF)

Bilder

Klicka på en bild nedan för att spara den och se den i större format. Bilderna kan ej användas för kommersiellt bruk.