Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Alfa Laval i Flemingsberg

Visionsbild

Den 24 augusti 2022 tar vi det första spadtaget för Alfa Lavals nya kontor och innovationscenter i Flemingsberg, som är en viktig pusselbit i utveckling av Stockholms South Business District.

Läs mer

Med våra kunder.
I vått som torrt.

Det är mycket som den moderna människan ska hinna med: hämtning, lämning, träning och ärenden. Därför är vår ambition att göra det så enkelt för våra kunders medarbetare att få ihop sina liv. Då kan man aldrig tänka smått. Man måste se helheten. Hela företaget. Hela området. Hela människan. Hela tiden.

Läs mer om oss

Fabege i Almedalen 2022

I år är vi återigen på plats i Almedalen. Se vårt seminarium om Flemingsberg i efterhand här!

Läs mer

Fabege och CGI tecknar kontorsavtal i Solna Business Park och på Kungsholmen

Fabege och CGI tecknar kontorsavtal i Solna Business Park och på Kungsholmen!

Läs mer

Nu invigs LAUNCH OF RE, ett inter-disciplinärt konst- och forskningsprojekt om plast

Street Gallery Solna Business Park introducerar: LAUNCH OF RE

Läs mer

Staden Under Tak

Visionsbild

Stadspuls och kulturupplevelser eller naturnära med sjöutsikt? Vad sägs om båda delarna. Precis vid vattnet i Solna Strand utvecklar vi ett kvarter på ca 50 000 kvm med flexibla kontorsytor och ett gemensamt utbud av service, kultur och rekreation, under namnet Staden under tak.

Nyfiken? Klicka för att läsa mer

Dags för nytt kontor?

Sök bland våra lediga kontorslokaler. Om du inte hittar det du söker hjälper vi gärna till. Nu erbjuder vi även digitala visningar av våra lediga lokaler. Hör av dig till våra uthyrare så fixar vi en digital rundtur för dig och dina kollegor!

Sök bland våra lediga lokaler 

Haga Norra

I Haga Norra skapas den plats vi länge har saknat. Den vi har mött på våra resor på kontinenten. Den som faktiskt en gång funnits, men som gått förlorad. Den som nu ska komma tillbaka.

Läs mer om Haga Norra

Vårt agerande med anledning av läget i Ukraina

Vi har aktiverat vår krisberedskapsgrupp och utvärderar löpande hur utvecklingen kan komma att påverka våra hyresgäster, fastigheter och områden samt våra medarbetare.

Läs mer om vilka åtgärder vi tagit