Populära sökningar

Med våra kunder.
I vått och torrt.

Det är mycket som den moderna människan ska hinna med: hämtning, lämning, träning och ärenden. Därför är vår ambition att göra det enkelt för våra kunders medarbetare att få ihop sina liv. Då kan man aldrig tänka smått. Man måste se helheten. Hela människan. Hela företaget. Hela området. Hela tiden.

Läs mer om oss

Senaste nytt

Bli en del av Stockholms nya mötesplats Haga Norra

Vill du ta med ditt företag in i en helt ny stadsdel där människor, liv och rörelse prioriteras – och där du har lika nära in till stadens puls som till naturen? Då är Fabeges nya satsning, stadskvarteren Haga Norra i Arenastaden, helt rätt för dig.

Läs mer

Nu släpps festivalprogrammet för Flemingsberg Block Party

Flemingsberg Block Party 15–17 juni är en festival med livemusik, gatukonst, dans och ett myller av aktiviteter i centrala Flemingsberg. Hyllade liveartister som Amena, Mohelá, Emilia Pantic och Galleriet delar scen med kommande lokala band.

Läs mer

Så lyckas Arla locka tillbaka medarbetarna till kontoret

Drygt två år av pandemi och distansarbete har förändrat vårt arbetssätt. Förflyttningen från hemmet till kontoret har under det senaste året sett olika ut och flera företag kämpar med att få högre beläggningsgrad på kontoren.  Ett av de företag som lyckats locka tillbaka medarbetarna är Arla.  

Läs mer

Helheten, mer än halva grejen!

Tack vare att vi utvecklar stadsdelar och därmed är stora ägare i våra områden kan vi ta ett större ansvar för helheten. Vi tar ansvar för kontoret, livet mellan husen, service och tillgänglighet. Vi vet att människor som mår bra presterar bättre. 

Livet mellan husen