Populära sökningar

Getingen 14

Hagastaden • Ynglingagatan 2

BREEAM in use

Om fastigheten

Byggnaden ritades av arkitekten Einar Rudskog och uppfördes 1951–54. Det är en klassisk tegelbyggnad i Stockholms innerstad, med tre garageplan och sju kontorsvåningar.

På gården i grannfastigheten, som nås från Ynglingagatan 6, finns gott om plats för cykel- och bilparkering. Där finns även en trevlig uteplats med bänkar och sittgrupper i anslutning till husets sushirestaurang.

Kvarteret Getingen består av fem olika byggnader med sina egna unika fasaduttryck och utmärkt skyltläge mot Sveavägen. Området kring Hagastaden karaktäriseras av innerstadens täthet och urbana kvaliteter, samtidigt som det är nära till grönskan i Hagaparken och Vanadislunden.

Bussar stannar utanför huset och det är nära till tunnelbanan och pendeltåget vid Odenplans station. På andra sidan Sveavägen ligger den välkända byggnaden Wenner-Gren Center, som bland annat erbjuder restaurang, festvåning och konferenslokaler.

  • 12 749 kvm
  • Ynglingagatan 2
  • BREEAM In Use - Very Good
  • Ca 1 km (13 min) till Odenplan
  • Ca 140 m (2 min) till Sveaplan
Filter

Om din lokal och fastighet

Här hittar du som är hyresgäst hos oss på Fabege information om din lokal, fastighet och område. Våra medarbetare hjälper dig gärna om du har frågor eller synpunkter.

Vägen till ett bra inomhusklimat

Vi på Fabege har som ambition att alltid leverera bästa möjliga inomhusklimat med hänsyn till långsiktig hållbarhet. Här berättar vi om hur olika vi människor kan uppleva temperaturskillnader och vad du själv kan påverka. 

Ladda ner vår broschyr om inomhusklimat

Kontakter

Avtalsfrågor
Jenny Hallberg
Fastighetschef
+46 8 555 148 49
Jenny.Hallberg@fabege.se
Kontaktkort
Hyresfrågor
Therese Almlöf
Förvaltningsassistent
+46 76 141 35 50
Therese.Almlof@fabege.se
Kontaktkort
Övriga frågor
Oskar Sköld
Marknadsområdeschef
+46 8 556 747 12
Oskar.Skold@fabege.se
Kontaktkort

Lediga lokaler i Hagastaden