Populära sökningar

Ica - huset

Arenastaden • Kolonnvägen 22

BREEAM excellent

Om fastigheten

Modern arkitektur, öppna och flexibla arbetsytor samt miljötänk in i minsta detalj. Signalen är ett bra exempel på ett projekt med hållbarhet i grunden. ICA har tecknat ett grönt hyresavtal och kommer att hyra hela huset, som uppförs för att klara miljöcertifieringen BREEAM-SE Excellent.

Fastigheten består av tre sammanbundna huskroppar med separata entréer. Mellan husen finns tre glasade ljusgårdar och högst upp en stor takterrass. Huskropparna innehåller sju kontorsvåningar vardera och garage i källaren. Totalt skapas här cirka 30 000 kvadratmeter flexibla kontorslokaler för upp till 2 500 medarbetare.

Fastigheten ligger på Kolonnvägen, nära Solna station och väl synlig från tågen. Precis bredvid ligger Ballongberget med skog och grönska. Läget i Arenastaden gör det lättare för dig som hyresgäst att klara av livspusslet. Du har nära till pendeltåg, tvärbana, bussar, cykel- och bilparkering. Här finns Mall of Scandinavia med Sveriges kanske allra bästa shopping, Friends Arena samt hotell, restauranger och gym.

  • 30 000 kvm
  • Kolonnvägen 22
  • Breeam-SE - Excellent
  • 900m (11min) Solna Station
  • 500m (6min) Ulriksdal Idrottsplats
Filter

Om din lokal och fastighet

Här hittar du som är hyresgäst hos oss på Fabege information om din lokal, fastighet och område. Våra medarbetare hjälper dig gärna om du har frågor eller synpunkter.

Arenastaden

I Arenastaden hittar du Westfield Mall of Scandinavia, Friends Arena, företag som SEB, Telia Company, Vattenfall, ICA och det urbant pulserande stadslivet. Välkommen!

Läs mer om Arenastaden (Arenastaden)

Lediga lokaler i Arenastaden

Prova vår app!

Här gör du enkelt felanmälan, läser om din fastighet och kommer i kontakt med oss.

Ladda ner i App Store Ladda ner i Google Play Store

Kontakter

Hyresfrågor
Jenny Lindberg
Förvaltningsassistent
+46 72 232 41 04
jenny.lindberg@fabege.se
Kontaktkort
Övriga frågor
Charlotta Liljefors Rosell
Chef Förvaltning
+46 70 324 23 83
charlotta.liljefors.rosell@fabege.se
Kontaktkort