Populära sökningar

Signalen 3

Arenastaden • Kolonnvägen 22

BREEAM excellent

Om fastigheten

Modern arkitektur, öppna och flexibla arbetsytor samt miljötänk in i minsta detalj. Signalen är ett bra exempel på ett projekt med hållbarhet i grunden.

Fastigheten består av tre sammanbundna huskroppar med separata entréer. Mellan husen finns tre glasade ljusgårdar och högst upp en stor takterrass. Huskropparna innehåller sju kontorsvåningar vardera och garage i källaren. Totalt skapas här cirka 30 000 kvadratmeter flexibla kontorslokaler för upp till 2 500 medarbetare.

Fastigheten ligger på Kolonnvägen, nära Solna station och väl synlig från tågen. Precis bredvid ligger Ballongberget med skog och grönska. Läget i Arenastaden gör det lättare för dig som hyresgäst att klara av livspusslet. Du har nära till pendeltåg, tvärbana, bussar, cykel- och bilparkering. Här finns Mall of Scandinavia med Sveriges kanske allra bästa shopping, Friends Arena samt hotell, restauranger och gym.

  • 30 000 kvm
  • Kolonnvägen 22
  • Breeam-SE - Excellent
  • 900m (11min) Solna Station
  • 500m (6min) Ulriksdal Idrottsplats
Filter

Om din lokal och fastighet

Här hittar du som är hyresgäst hos oss på Fabege information om din lokal, fastighet och område. Våra medarbetare hjälper dig gärna om du har frågor eller synpunkter.

Vägen till ett bra inomhusklimat

Vi på Fabege har som ambition att alltid leverera bästa möjliga inomhusklimat med hänsyn till långsiktig hållbarhet. Här berättar vi om hur olika vi människor kan uppleva temperaturskillnader och vad du själv kan påverka. 

Ladda ner vår broschyr om inomhusklimat

Kontakter

Avtalsfrågor
Pelle Hallberg
Fastighetschef
+46 8 556 747 88
pelle.hallberg@fabege.se
Kontaktkort
Hyresfrågor
Jenny Lindberg
Förvaltningsassistent
+46 8 555 148 24
jenny.lindberg@fabege.se
Kontaktkort
Övriga frågor
Henrik Egnell
Marknadsområdeschef Arenastaden
+46 76 135 82 12
Henrik.Egnell@fabege.se
Kontaktkort

Lediga lokaler i Arenastaden