Populära sökningar

Kabelverket

Älvsjö • Glasfibergatan 10

Om fastigheten

Fastigheten har en lång historia som sträcker sig ändå bak till 1917 då man byggde Klockhuset som då fungerade som Ericssons huvudkontor. I mitten av 1990-talet behövde Ericsson mer yta och man beslutade då att bygga övriga byggnader (hus 22–25) på fastigheten.

Läget i Älvsjö gör det lättare för dig som hyresgäst att klara av livspusslet. Du har nära till pendeltåg, bussar, cykel- och bilparkering. Älvsjö Centrum med dess service ligger bara ett stenkast bort.

I likhet med de flesta av Fabeges befintliga fastigheter är byggnaden miljöcertifierad enligt BREEAM In-Use, med betyget Very Good, vilket säkerställer att dess klimat- och miljöpåverkan minimeras inom flera olika områden, till exempel energi, materialval, transporter och avfallshantering.

  • 22 198 kvm
  • Glasfibergatan 10
  • BREEAM In-Use, Very Good
Filter

Om din lokal och fastighet

Här hittar du som är hyresgäst hos oss på Fabege information om din lokal, fastighet och område. Våra medarbetare hjälper dig gärna om du har frågor eller synpunkter.

CoW Älvsjö

Flytta in nu, och börja arbeta direkt! Här möts du av genomgående ljusa kontorslokaler, gemensamt kök samt en trevlig lounge med sober färgsättning och moderna möbler. Välkommen till CoW Älvsjö, vår coworking/kontorshotell erbjudande för dig som vill ha enkelt och smidigt!

Läs mer

Vägen till ett bra inomhusklimat

Vi på Fabege har som ambition att alltid leverera bästa möjliga inomhusklimat med hänsyn till långsiktig hållbarhet. Här berättar vi om hur olika vi människor kan uppleva temperaturskillnader och vad du själv kan påverka. 

Ladda ner vår broschyr om inomhusklimat

Kontakter

Avtalsfrågor
Alexander Carlsson
Fastighetschef
+46 8 556 747 85
Alexander.Carlsson@fabege.se
Kontaktkort
Hyresfrågor
Susanne Brunström
Förvaltningsassistent
+46 8 555 148 53
susanne.brunstrom@fabege.se
Kontaktkort
Övriga frågor
Per Tyrén
Marknadsområdeschef
+46 8 555 148 47
Per.Tyren@fabege.se
Kontaktkort

Lediga lokaler i Älvsjö