Populära sökningar

Kabelverket

Älvsjö • Glasfibergatan 12

Om fastigheten

Fastigheten har en lång historia som sträcker sig ändå bak till 1917 då man byggde Klockhuset som då fungerade som Ericssons huvudkontor. I mitten av 1990-talet behövde Ericsson mer yta och man beslutade då att bygga övriga byggnader (hus 22–25) på fastigheten.

Läget i Älvsjö gör det lättare för dig som hyresgäst att klara av livspusslet. Du har nära till pendeltåg, bussar, cykel- och bilparkering. Älvsjö Centrum med dess service ligger bara ett stenkast bort.

I likhet med de flesta av Fabeges befintliga fastigheter är byggnaden miljöcertifierad enligt BREEAM In-Use, med betyget Very Good, vilket säkerställer att dess klimat- och miljöpåverkan minimeras inom flera olika områden, till exempel energi, materialval, transporter och avfallshantering.

  • 22 198 kvm
  • Glasfibergatan 12
  • BREEAM In-Use, Very Good
Filter

Om din lokal och fastighet

Här hittar du som är hyresgäst hos oss på Fabege information om din lokal, fastighet och område. Våra medarbetare hjälper dig gärna om du har frågor eller synpunkter.

Kontorshotell i Kabelverket

Flytta in nu, och börja arbeta direkt! Här möts du av genomgående ljusa kontorslokaler, gemensamt kök samt en trevlig lounge med sober färgsättning och moderna möbler. 

Läs mer

Lediga lokaler i Älvsjö

Prova vår app!

Här gör du enkelt felanmälan, läser om din fastighet och kommer i kontakt med oss.

Ladda ner i App Store Ladda ner i Google Play Store

Kontakter

Avtalsfrågor
Alexander Carlsson
Fastighetschef
+46 70 352 60 85
Alexander.Carlsson@fabege.se
Kontaktkort
Hyresfrågor
Susanne Brunström
Förvaltningsassistent
+46 733 87 18 53
susanne.brunstrom@fabege.se
Kontaktkort
Övriga frågor
Per Tyrén
Marknadsområdeschef
+46 733 87 18 47
Per.Tyren@fabege.se
Kontaktkort