Populära sökningar

Englundavägen 9, 485 kvm

Om lokalen

Lokal med blandad planlösning och en välkomnade receptionsdel.

Lokalen är ca 485 kvm stor och har tidigare varit mottagning inom hälsa. Den ligger belägen i entréplan och lämpar sig bra för bl.a. kontor med dess ljusa ytor och generösa takhöjd.
Lokalen har en blandad planlösning med storrum och mindre kontorsrum. Det finns även en receptionsdel och ett invidliggande fd. väntrum. I övrigt finns det ett pentry centralt beläget i lokalen samt flera WC.
Fastigheten kommer byggas om på längre sikt, varför vi kan erbjuda en konkurrenskraftig hyra.
I garaget som ligger beläget under fastigheten finns det gott om parkeringsplatser.

Service

Utanför Fabeges kontor på Englundavägen 7 kan du och ditt företag även låna poolcyklar. Fabege bjuder även på cykelservice ett par gånger per år för att du ska kunna hålla din cykel i trim. I fastigheten finns ett cykelgarage där du har direkt access till Actic Gym och möjlighet att duscha och hyra eget skåp för dina kläder. I området finns bland annat ICA Maxi, Actic Gym, apotek, kemtvätt och flera restauranger däribland Pocket in the Park som drivs av Nordrest och som erbjuder både affärs- och expressluncher. Har ni långväga besökare så kan vi rekommendera både Maudes Hotel och Hotel by Maude med smakfullt designade, moderna och prisvärda rum i olika storlekar. Sundbybergs Centrum finns på 4 minuters gångavstånd med ett brett utbud av service.

Kommunikationer

Här har du Stockholms näst bästa kommunikationsläge efter T-Centralen.

Pendeltåg och tunnelbana är på 5 minuters gångavstånd från kontoret och tvärbanan har en egen hållplats utanför entrédörren.

Du har också tillgång till 14 busslinjer samt regional- och fjärrtåg.
Med bil nås området mycket enkelt via Frösundaleden från E4/E18 alternativt via Ekenbergsvägen från Solna/Sundbyberg.

Bromma och Arlanda flygplats nås via buss som stannar strax utanför området.

Omgivning

Solna Business Park lockar många företag med sitt exceptionellt bra kommunikationsläge, god infrastruktur och bra serviceutbud. Få områden har redan från början planerats för expansion och företagande som Solna Business Park. Det är därför som så många stora företag har valt att etablera sina huvudkontor här - SBAB, Adecco, Net Insight, Skolverket, Coop, Unilever, Orkla och Veidekke för att nämna några.

  • 485 kvm
  • Englundavägen 9, Solna Business Park
Kontakta oss så berättar vi mer
Martin Orsbo
Biträdande Fastighetschef
+46 70 754 28 35
Martin.Orsbo@fabege.se
Kontaktkort

Alla bilder

Planlösning

Visa på karta

Filter

Kontakt

Martin Orsbo
Biträdande Fastighetschef
+46 70 754 28 35

Kontaktkort

Liknande lokaler