Populära sökningar

Kolonnvägen 51, 1 206 kvm - 2 412 kvm

BREEAM excellent

Planlösning

Här finns två mycket effektiva och öppna våningsplan som är klara för inflyttning. Stora och generösa arbetsytor med gott om stora och små mötesrum. Lokalen har installationsgolv vilket möjliggör stor flexibilitet. Här kan vi erbjuda flexibel avtalslängd!

Service

Med fokus på ett aktivt liv och vardagseffektivitet har Ulriksdal ambitionen att erbjuda ett heltäckande serviceutbud med en inspirerande tvist. Du har också nära till shopping i världsklass på Mall of Scandinavia i Arenastaden - två minuter med pendeln och fem minuter med cykel.

Kommunikationer

Du har nära tillgång till pendeltåg med täta avgångar varav vissa till Arlanda. Endast 10 minuters restid till Centralen. Ulriksdals station ligger bara en minuts promenad från ert nya kontor. Du har också flera busslinjer, cykelvägar i alla riktningar och för dig som tar bil är läget intill E4 och E18 mycket fördelaktigt.

Omgivning

Ulriksdal är en stadsdel med en vinnande mix av boende, företag och
service. Ulriksdal genomsyras av ett nytänkande fokus kring hälsa och välmående,
i såväl arkitektur som utbud bygger vi en plats med målet att inspirera alla som kommer hit att välja en aktivare vardag.

Här kommer ni bli granne med Johnson & Johnson, ett av världens största sjuk-hälsoföretag som har sitt svenska huvudkontor här. AC Marriott driver ett fyrstjärnigt hotell med 223 rum, restaurang, café mm i grannhuset.
Många av Sveriges mest spännande företag har sökt sig till Ulriksdal- Frösunda-Arenastaden. Bland annat Johnson & Johnson, Vattenfall, Apoteket, SEB, Nike, Bayer och TeliaSonera.

  • 1206 - 2412 kvm
  • Kolonnvägen 51, Ulriksdal
  • Breeam SE - Excellent
  • 110m (2 min) Ulriksdal Station
  • 110m (2 minuter) Ulriksdals Station
Kontakta oss så berättar vi mer
Krister Lööw
Uthyrare
+46 70 832 16 29
Krister.Loow@fabege.se
Kontaktkort

Alla bilder

Visa på karta

Filter

Kontakt

Krister Lööw
Uthyrare
+46 70 832 16 29

Kontaktkort

Liknande lokaler