Om Fabege - Fabege

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Om oss

(Fast mest om våra kunder och deras medarbetare.)

Fabege utvecklar långsiktigt attraktiva stadsdelar. För oss betyder det att vi först och främst inte bygger hus, vi skapar förutsättningar för människor och företag att prestera. Utöver klimat och miljö, är den sociala hållbarheten en grundläggande drivkraft.

Det är mycket som den moderna människan ska hinna med: hämtning, lämning, träning och ärenden. Därför är vår ambition att göra det så enkelt för våra kunders medarbetare att få ihop sina liv. Då kan man aldrig tänka smått. Man måste se helheten. Hela företaget. Hela området. Hela människan. Hela tiden.

Helheten, mer än halva grejen.

Tack vare att vi utvecklar stadsdelar och därmed är stora ägare i våra områden kan vi ta ett större ansvar för helheten. Från hur placeringen av fikarummet och väl synliga trappor stimulerar rörelse, till allt som inte rör själva kontoret. Vi vet att människor som mår bra presterar bättre. Kan de dessutom göra sina privata ärenden snabbt i närområdet så tar det mindre tid och fokus från arbetet.

Med våra kunder. I vått som torrt.

Ytterligare en aspekt av långsiktighet är vårt ägande. Vi ser alltid långsiktigt på våra relationer. Skulle exempelvis en kund växa, så löser vi det. Samma sak gäller då man behöver krympa sin kostym.

Snabb fakta

Antal fastigheter 87
Fastighetsvärde 71,6 Mdkr
Hyresvärde 3,1 Mdkr
Uthyrningsbar yta 1,3 miljoner kvm
Fokusområden Arenastaden, Haga Norra, Solna Business Park, Stockholms innerstad, Hammarby Sjöstad och Flemingsberg
Antal anställda 187

*per 30 september 2019

Vår företagsbroschyr

Läs mer om oss i vår företagsbroschyr.

Klicka för att ladda ner broschyren
Publicerad 6 maj 2018