Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Välkommen till vårt pressrum!

Vi hoppas att du hittar det du söker. Här samlar vi våra pressbilder, pressmeddelanden, nyheter och annat smått och gott.
Vårt mål är att hålla en hög servicegrad, så om du saknar något är det bara att du tar kontakt med oss på kommunikationsavdelningen, så ska vi försöka hjälpa till på bästa sätt.

Pressmeddelanden

Här finner du Fabeges pressmeddelanden. Regulatoriska pressmeddelanden från och med juli 2016 finns under fliken Corporate pressmeddelanden, kategori "Regulatorisk information". 

Läs våra pressmeddelanden

Prenumerera

För information om våra pressmeddelanden och rapporter via e-post vänligen fylla i formuläret nedan.

Pressbilder

Letar du efter pressbilder?

Besök gärna vår bildbank, där har vi samlat bilder på våra stadsdelar, medarbetare, fastigheter och logotyper. Bilderna är fria att användas av media och organisationer i samband med artiklar om oss.

Öppna vår bildbank

Hyr en elmoped i sommar!

Fabege erbjuder sina hyresgäster att hyra elmopeder. Målet är att förenkla vardagen för de anställda samt att erbjuda klimatsmarta kortare resor.

Läs mer

Ett hållbarare Arenastaden tillsammans med våra kunder

På tisdag går startskottet för den största CERO-resvaneundersökningen någonsin på stadsdelsnivå med ett event i Arenastaden.

Läs mer

Wenner-Gren Center - en pärla med utsikt

Få byggnader har en sådan intressant historia och potential som Wenner-Gren Center. Högst upp finns för många en dold pärla till festlokal, WGC24.

Läs mer

Följ oss i sociala medier!

Läs mer om oss i våra social media kanaler!

Linkedin     Twitter

Youtube     Instagram

Har du en fråga?

Elisabet Olin
Kommunikationschef
08-555 148 20
Elisabet.Olin@fabege.se
Kontaktkort
Annica Bergman
Kommunikatör stora projekt
08-556 747 98
Annica.Bergman@fabege.se
Kontaktkort
Peter Kangert
IR-ansvarig
08-555 148 40
Peter.Kangert@fabege.se
Kontaktkort