Populära sökningar

Haga Norra

Haga Norra

Om Haga Norra

Haga Norra är nästa stora satsning i Arenastaden. Här möter du en noga utvald blandning av caféer, restauranger, kontor och bostäder med stort fokus på mötesplatser. Den hållbara arkitekturen präglas av klassiska kvaliteter, fast med siktet mot framtiden. Läget i Arenastaden, 7 minuter från city och med Hagaparken runt hörnet, gör det till en tillgänglig och inbjudande plats för medarbetare, boende och besökare.

Välkommen till Haga Norra – Stockholms nya mötesplats!

Visionsbild

Kontor

Arenastaden är en tillväxtplats för bolag i framkant. Här samlas och utvecklas fler och fler företag och deras medarbetare. I stadskvarteren Haga Norra välkomnas medarbetare, kunder och besökare till ett sammanhang som ger lika mycket inspiration och upplevelser utanför kontorets väggar, som innanför. Nu utvecklar vi Kvarter 1 och planerar även utvecklingen av Kvarter 2.

I Kvarter 1 erbjuds ett brett serviceutbud med kontor, reception, konferens, gym, cykelgarage, kvarterskrog, två butiker och flera mötesplatser, både i huset och runt hörnet. Den hållbara arkitekturen har klassiska kvaliteter med gedigna materialval. Omgärdat av Mathildatorget och Torfredsplatsen, med fint skyltläge och med närhet till Hagaparken och city, kombineras det bästa av flera världar. Inflytt 2024!

Läs mer om Kvarter 1

Kvarter 1

Kvarter 1
Visionsbild
Visionsbild
Visionsbild
Visionsbild

Innehåll, service och nya upplevelser

Stadskvarteren Haga Norra i Arenastaden kännetecknas av en genuin atmosfär med kontinental känsla. Inspirationen är hämtad från städer såsom Paris, Köpenhamn och Milano.

I bottenvåningarna ges utrymme för småskalig service av hög kvalitet: restauranger, caféer och butiker skapar en urban puls. Närheten till Mall of Scandinavia och Friends Arena ger en kul mix av det lokala och det storslagna.

Visionsbild

Bo i Haga Norra

Haga Norra är en plats som lever dygnets alla timmar tack vare mixen av kontor, bostäder och service, vilket skapar både energi och trygghet. De första boende har redan flyttat in och i de kommande bostadskvarteren utvecklas alltifrån kvadratsmarta 1:or till unika stadsradhus på taket.

Nu presenterar vi Kvarter Mathilda. Här erbjuds bostäder med noga utvald och tidlös inredning i ljusa toner, i hjärtat av Haga Norra. Säljstart planeras till början av 2023.

Håll utkik hos Birger Bostad, Brabo och Fantastic Frank för befintliga och kommande säljstarter.

Intresseanmälan kv Mathilda

HÃ¥llbarhet

Visionsbild

Hållbarhet inbyggt i grunden

Hela stadskvarteret utvecklas i linje med FN:s globala klimatmål och fastigheterna miljöcertifieras.  Med egenproducerad el från solceller på fastigheterna, inköpt el från vindkraft och värme via bergvärme framtidssäkrar vi stadsdelens energibehov.

I Haga Norra arbetar vi mycket med återbruk, både för att minska klimatpåverkan och för att främja arkitektoniska värden. Tegelfasaderna i Kvarter 1 muras på plats med danskt återbrukat tegel och materialen är gedigna, för att hålla länge. I Haga Norra har vi utvecklat Hållbarhetshuset, den första pilotbyggnaden inom ”Återhus – att bygga hus av hus”, ett innovationsprojekt för återbruk där vi är först i Sverige med att återbruka stommar.

Flygbild

Visionsbild

Nära hit, nära hem

Ett stadskvarter i Arenastaden, 7 minuter från city och Hagaparken runt hörnet.

Fyra minuter gångpromenad till Solna Station – norra Stockholms bästa kommunikationsläge med tvärbana, pendeltåg och bussar. När T-banan öppnar 2028 så kommer två uppgångar i närheten av Haga Norra.

Fyra minuter till Odenplan och 7 minuter till city med pendeltåg. Med cykel når du innerstaden på 12 minuter.

Karta

Har du en fråga?

Johan Zachrisson
Affärsutvecklingschef
+46 76-720 34 19
Johan.Zachrisson@fabege.se

Kontaktkort
Karl Henrik Lenneryd
Uthyrare Projekt
076-894 45 25
Karl-Henrik.Lenneryd@fabege.se

Kontaktkort
Emilie Larsson
Projektchef
08-556 747 89
Emilie.Larsson@fabege.se

Kontaktkort