Haga Norra - Fabege

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Haga Norra

Haga Norra
Visionsbild

Hur skapar vi Stockholms mest moderna stadsdel? 
Vi tittade minst 100 år bakåt.

I Haga Norra skapas den plats vi länge har saknat. Den vi har mött på våra resor på kontinenten. Den som faktiskt en gång funnits, men som gått förlorad. Den som nu ska komma tillbaka.

I Haga Norra ska man bli sedd, och här kommer man att synas. I Haga Norra ska det vara lätt att bli stammis – oavsett om det gäller på någon av stadsdelens mysiga restauranger, hos den lokala grönsakshandlaren eller bagaren.

Här kommer du hitta de små personliga butikerna, kaféerna och restaurangerna. Här kommer livskvaliteten att frodas. Det som människor i alla tider har uppskattat, men som aldrig blir gammalt. Snarare tidlöst modernt.

Haga Norra är en stadsdel som hämtar inspiration från Paris, Köpenhamn och andra platser en bit bort, men som bara ligger ett par minuter från city, Hagaparken och Arenastaden. Blandningen av bostäder, kontor och besökare kommer att göra att området lever dygnet runt.

Bild

Visionsbild
Visionsbild

Hjärta & hjärna

Haga Norra är ett av de mest spännande kontorslägen som nu växer fram. Det är en ny stadsdel med allt det senaste inom modern teknik och service, i kombination med unik karaktär och stämning.

Arkitektur med klassiska kvaliteter

Arkitekturen i Haga Norra fångar det bästa från sekelskiftet fast i modern tappning. Tydliga kvaliteter är omsorg om detaljer, beständiga materialval och stora fönsterpartier.

Livet mellan husen

Visionsbild

Kommunikationer

Solna Station är 4 minuters promenad bort och därifrån når du T-centralen på 7 min och Odenplan på 4 min. Tvärbanan tar dig till Solna centrum på 2 min och Sundbybergs centrum på 7 min.

Ett tiotal busslinjer passerar området och stadsdelen har omedelbar närhet till E4 och dessutom nära till Arlanda och Bromma flygplats.

För den som cyklar kommer det att finnas goda förbindelser in till stan och vi kommer att utveckla en hub med cykelparkeringar, verkstad, cykelpool och café.

När tunnelbanan kommer till Arenastaden planeras en uppgång i närheten av Haga Norra, vilket kommer att öka tillgängligheten ytterligare.

Läge, läge, läge!

Haga Norra har en fantastisk omgivning som bidrar med många viktiga kvalitéer till stadsdelen.

Filter

En attraktiv & hållbar stadsdel

När Haga Norra står klart kommer det vara en attraktiv och hållbar stadsdel med mycket grönska tack vare Wijnbladsparken och grönska på både gator och torg. Det kommer att finnas både solceller och sedumtak på våra fastigheter samt bil- och cykelpooler för de som bor eller arbetar i området. Med hjälp av brunnar för geoenergi så tar vi även vara på den termiska energi som finns lagrad i marken och kan på så vis producera värme och kyla på ett lokalt, hållbart och energieffektivt sätt. Idag är branschen relativt duktig på att säkerställa energieffektiva hus, men genom AI kommer styrsystemen lära sig hur stadsdelen fungerar; eftersom energiförbrukningen peakar vid olika tidpunkter för kontor och bostäder kan de samverka för att jämna ut förbrukningen. Stadsdelen har högt satta energimål.

Visionsbild

Nytänkande

I Haga Norra utvecklar Fabege attraktiva kontorslokaler med en sekelskifteskaraktär i toppmodern tappning. Kontorets roll är i mångt och mycket densamma, hur vi använder det i ständig förändring. Här i Haga Norra har ni alla möjligheter att tänka nytt och komma till en plats där ni kan växa i er takt. Framtidens anställda ställer allt högre krav på sammanhang. Med kontor i Haga Norra är ni i omgivningar som ser till alla behov.

Kontakta Marie Meyer på 08-556 747 23 eller marie.meyer@fabege.se för mer information.

Kontakta oss

Bostäder i Haga Norra

Brabo utvecklar bostäderna i området. Med lägenheterna ingår tillgång till gym, co-working space och takterrasser med utekök. Säljstarten sker i november 2020 och inflyttning från augusti 2021.

Läs mer om bostäderna på brabostockholm.se
Visionsbild

Bilias nya kontor och showroom

I Haga Norra byggs Bilias nya kontor och ett av Europas modernaste showroom för bilar. Detta är en av de första byggnaderna som kommer att stå klara i området och invigs i februari 2021.

Läs mer om Bilia
Visionsbild

Har du en fråga?

Andreas Malmsäter
Uthyrningschef
08-555 148 62
Andreas.Malmsater@fabege.se
Kontaktkort
Marie Meyer
Uthyrare Projekt
08-556 747 23
Marie.Meyer@fabege.se
Kontaktkort
Facebook Twitter LinkedIn E-post