Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Våra projekt

Kostnadseffektiva byggen och skräddarsydda lösningar

Vinhotell, industribyggnad med påbyggd trästomme eller Sveriges största, mest hälsosamma (och snyggaste) kontor. Oavsett utmaning ser vi till att bygga en produkt som kunderna är stolta över. En arbetsmiljö där deras visioner kommer till liv och där medarbetarna är stolta och trivs.

Under årens lopp har vi på Fabege byggt kontor åt många av Sveriges största företag. En nationalarena i fotboll, flertalet hotell, världens modernaste motion capture studio och Sveriges första nollenergi-hotell, för att nämna några. För varje projekt blir vi några erfarenheter rikare. Det kan gälla att välja de miljösmartaste materialen, hitta kostnadseffektiva lösningar eller att vara uppfinningsrika när vi träffar nya kunder med högtflygande visioner. Inget triggar oss mer än nya utmaningar och möjligheter.

Dagens teknik utvecklas snabbt och att vara med och påverka den utvecklingen är spännande. Alla våra byggen är förstås miljöcertifierade sedan lång tid tillbaka, men nu sporras vi av att se ny teknik flytta fram positionerna inom hållbarhetsområdet. Geoenergilagring, solceller, mer effektiv styr- och reglerteknik, smarta hissar och att anpassa husens funktion efter människors verkliga behov och inte efter ett uppskattat antal personer i byggnaden, är några av de saker vi jobbar med varje dag. Det är därför ingen slump att det är just vi som bygger det första nollenergi-hotellet eller att vi byggde Vattenfalls nya kontor för snart tio år sedan som kom att sätta en helt ny standard för andra.

Förr beställde kunder ett nytt kontor, men var inte med på resan under byggtiden. Idag är kunden aktiv hela vägen, är påläst och har ofta en klar idé om hur de vill bygga sitt varumärke och skapa attraktivitet som arbetsgivare. Det gör vårt jobb så mycket roligare. Att arbeta sida vid sida och förverkliga deras vision om sitt nya kontor eller hotell är vår passion.

Så om ni söker ert nästa kontor i Stockholm, hör av er! Vi har nämligen färdiga byggrätter, höga ambitioner och nyfikenhet. Det gör oss snabba i startgroparna!

Klas Holmgren
Chef Projekt och Förädling

Har du en fråga?

Klas Holmgren
Chef Projekt & Förädling
08-555 148 26
Klas.Holmgren@fabege.se
Kontaktkort
Andreas Malmsäter
Uthyrningschef
08-555 148 62
Andreas.Malmsater@fabege.se
Kontaktkort
Facebook Twitter LinkedIn E-post