Populära sökningar

Första Parkett

BREEAM excellent
Visionsbild

Kv Poolen - nytt kontorshus och simhall i Arenastaden

Ett nytt landmärke

Välkomna till vårt nya landmärke, Kv Poolen! Ett fantastiskt kontor i en byggnad med lockande arkitektur och i en stadsdel som verkligen erbjuder allt.

Den nya nordiska konsultjätten TietoEVRY är vår första och största hyresgäst i fastigheten, de har tecknat avtal för 22 000 kvm. TietoEVRY tillträder sina nya lokaler under första kvartalet 2022. Läs mer >

Fastigheten Kv Poolen har tilldelats utmärkelsen ”PQi – Utmärkt Projektkvalitet”, som delas ut av branschföreningen Byggherrarna och Binosight AB. Efter att tvåhundra projekt har mätts är Kv Poolen ett av tre projekt som tilldelas kvalitetsutmärkelsen, vilken ges till byggprojekt som uthålligt över tid presterat i nivå med de bästa av alla projekt som mätts med PQi. Läs mer här>

Är ni intresserade av att placera ert kontor här? Läs mer under Lediga lokaler >.

#seut

Visionsbild

Utsikt över ett pulserande Arenastaden.

Om byggnaden

Kvarter Poolen är ritad av Strategisk Arkitektur. Den innovativa designen gör byggnaden till en välkänd symbol och ett landmärke som syns långväg. Unikt är att det finns en simhall som bjuder in till träning och rekreation och bidrar samtidigt till den fortsatta utvecklingen av ett attraktivt affärsområde.

Våningsplanen i Kvarter Poolen är generösa, ljusgårdarna likaså. Ett härligt atrium med utsikt över hela Arenastaden ger er möjlighet att samla hela bolaget. Dessutom finns en mängd terrasser att tillgå och de representativa entréerna är något utöver det vanliga. 

Visionsbild

Kvarter Poolen är nominerat till MIPIM Future Project Awards. (Visionsbild)

Visionsbild

I en tidlös tegelbyggnad skapar Kvarter Poolen ett landmärke. Byggnaden flätas samman med all närliggande service och är en naturlig mötesplats. (Visionsbild)

Visionsbild

Ett stort atrium som skapar möjlighet att samla hela bolaget. (Visionsbild)

Ta en virtuell tur i kontoret

Visionsbild
Ta en virtuell tur!

Planlösning

Välj ett våningsplan

Generösa och ljusa våningsplan av varierande storlek och utformning. Välj ett våningsplan för information och planritning:

Plan 7 Plan 8 och 9

Presentation över projektet

Visionsbild

#blisedd

Visionsbild

Arenastadens bästa skyltläge. Varje dag passerar 200 000 människor. Sedd från både bilar, tåg och trottoarer.

Kortfakta

  • Adress: Kolonnvägen 24, Arenastaden
  • Total yta: 28 000 kvm
  • Lokaltyp: Kontor
  • Inflytt 2022
  • BREEAM-certifiering
  • Grön finansiering & Gröna hyresavtal
  • Simhall, yogastudio och restaurang
  • Bil- & cykelparkering
  • 4 min till Odenplan, 7 min till Centralen, 30 min till Arlanda och 10 minuter till Bromma flygplats
  • 5 km till Centralen
Visionsbild

Arenastaden

Vårt nya landmärke Kvarter Poolen ligger ett stenkast från det pulserande Arenastaden, som är lika optimerad för affärslivet som för nöjen.

Här hittar du Westfield Mall of Scandinavia, Friends Arena, de stora företagen i de moderna kontorsbyggnaderna och det urbant pulserande stadslivet. Faktum är att varje år besöker över 14 miljoner människor stadsdelen. Arenastaden är en fullt ut hållbar stadsdel med bostäder, kontor, hotell och kommunikationer av högsta klass.

Här är du i gott sällskap. Kombinationen av högsta service, internationell puls, extremt goda kommunikationer och moderna miljöcertifierade kontor lockar fler och fler företag hit. Idag är Arenastaden hem till ett stort antal ledande företag inom flera branscher, bland andra SEB, Telia, Svenska Spel, Siemens och ICA.

Har du en fråga?

Anna-Lena Carlstedt
Affärsutvecklare
08-555 148 55
Anna-Lena.Carlstedt@fabege.se

Kontaktkort