Populära sökningar

Farao 20

Arenastaden • Pyramidvägen 7

BREEAM in use

Om fastigheten

Huset uppfördes 1964 och en mycket omfattande ombyggnad genomfördes 2010. Byggnaden fick då bland annat ett modernare uttryck med ny fasad och nya fönster, mer effektiva tekniska installationer och nya interiörmiljöer.

Läget i Arenastaden gör det lättare för dig som hyresgäst att klara av livspusslet. Du har nära till pendeltåg, tvärbana, bussar, cykel- och bilparkering. Här finns Mall of Scandinavia med Sveriges kanske allra bästa shopping, Friends Arena samt hotell, restauranger och gym.

Fastigheten är miljöcertifierad enligt BREEAM In-Use, vilket innebär att byggnaden har bedömts utifrån områdena hälsa, klimatpåverkan, vatten, avfall, material, transport, förorening och ekologi.

  • 7 801 kvm
  • Pyramidvägen 7
  • BREEAM In Use - Very Good
  • 500m (6min) till Solna Station
  • 500m (6 minuter) till Solna Station
Filter

Om din lokal och fastighet

Här hittar du som är hyresgäst hos oss på Fabege information om din lokal, fastighet och område. Våra medarbetare hjälper dig gärna om du har frågor eller synpunkter.

Vägen till ett bra inomhusklimat

Vi på Fabege har som ambition att alltid leverera bästa möjliga inomhusklimat med hänsyn till långsiktig hållbarhet. Här berättar vi om hur olika vi människor kan uppleva temperaturskillnader och vad du själv kan påverka. 

Ladda ner vår broschyr om inomhusklimat

Kontakter

Avtalsfrågor
Pernilla Söderström
Fastighetschef
+46 8 555 148 42
Pernilla.Soderstrom@fabege.se
Kontaktkort
Hyresfrågor
Jenny Lindberg
Förvaltningsassistent
+46 8 555 148 24
jenny.lindberg@fabege.se
Kontaktkort
Övriga frågor
Henrik Egnell
Marknadsområdeschef Arenastaden
+46 76 135 82 12
Henrik.Egnell@fabege.se
Kontaktkort

Lediga lokaler i Arenastaden