Populära sökningar

Telia Company

Arenastaden • Evenemangsgatan 2C

BREEAM excellent

Om fastigheten

Telia Companys spektakulära huvudkontor vid Stjärntorget i Arenastaden. Alla material och lösningar i fastigheten är valda med yttersta omsorg för att passa Telias aktivitetsbaserade arbetssätt. Även ekologisk hållbarhet har varit, och är, ett ledord – både i uppförandet och driften av byggnaden, som är miljöcertifierad enligt BREEAM-SE på nivån Excellent.

Byggnaden binds samman av ett inomhustorg, som med sina tre ljusgårdar ligger 25 meter över omgivningen, ovanpå Mall of Scandinavia. Här finns gemensamma lokaler som konferens- och mötesrum, utbildningslokaler, caféer och restauranger.

Läget i Arenastaden gör det lättare för dig som hyresgäst att klara av livspusslet. Du har nära till pendeltåg, tvärbana, bussar, cykel- och bilparkering. Här finns Mall of Scandinavia med Sveriges kanske allra bästa shopping, Friends Arena samt hotell, restauranger och gym.

Praktisk information om huset och lokalerna finns i den husbok som har tagits fram för fastigheten i samarbete mellan Telia och Fabege. Husboken har delats ut till hyresgästens lokalansvariga medarbetare.

  • 45774 kvm
  • Evenemangsgatan 2C
  • Breeam-SE - Excellent
  • 600m (8 minuter) Solna Station
  • 600m (8min) Solna Station
Filter

Om din lokal och fastighet

Här hittar du som är hyresgäst hos oss på Fabege information om din lokal, fastighet och område. Våra medarbetare hjälper dig gärna om du har frågor eller synpunkter.

Arenastaden

I Arenastaden hittar du Westfield Mall of Scandinavia, Friends Arena, företag som SEB, Telia Company, Vattenfall, ICA och det urbant pulserande stadslivet. Välkommen!

Läs mer om Arenastaden (Arenastaden)

Lediga lokaler i Arenastaden

Prova vår app!

Här gör du enkelt felanmälan, läser om din fastighet och kommer i kontakt med oss.

Ladda ner i App Store Ladda ner i Google Play Store

Kontakter

Hyresfrågor
Jenny Lindberg
Förvaltningsassistent
+46 72 232 41 04
jenny.lindberg@fabege.se
Kontaktkort
Övriga frågor
Charlotta Liljefors Rosell
Chef Förvaltning
+46 70 324 23 83
charlotta.liljefors.rosell@fabege.se
Kontaktkort