Populära sökningar

Uarda 1

Arenastaden • Evenemangsgatan 31 A

Miljöbyggnad

Om fastigheten

Huset byggdes 1987 och en omfattande ombyggnad genomfördes 2012. Byggnaden fick då bland annat ett modernare uttryck med ny fasad och nya fönster, mer effektiva tekniska installationer och nya interiörmiljöer.

Fastigheten är miljöcertifierad enligt Miljöbyggnad, vilket säkerställer att dess klimat- och miljöpåverkan minimeras inom flera olika områden, till exempel energi, materialval, transporter och avfallshantering.

Läget i Arenastaden gör det lättare för dig som hyresgäst att klara av livspusslet. Du har nära till pendeltåg, tvärbana, bussar, cykel- och bilparkering. Här finns Mall of Scandinavia med Sveriges kanske allra bästa shopping, Friends Arena samt hotell, restauranger och gym.

  • 24328 kvm
  • Evenemangsgatan 31 A
  • BREEAM Excellent
  • 950m (12min) Solna Station
  • 130m (2min) Arenan
Filter

Om din lokal och fastighet

Här hittar du som är hyresgäst hos oss på Fabege information om din lokal, fastighet och område. Våra medarbetare hjälper dig gärna om du har frågor eller synpunkter.

Vägen till ett bra inomhusklimat

Vi på Fabege har som ambition att alltid leverera bästa möjliga inomhusklimat med hänsyn till långsiktig hållbarhet. Här berättar vi om hur olika vi människor kan uppleva temperaturskillnader och vad du själv kan påverka. 

Ladda ner vår broschyr om inomhusklimat

Kontakter

Avtalsfrågor
Pelle Hallberg
Fastighetschef
+46 8 556 747 88
pelle.hallberg@fabege.se
Kontaktkort
Hyresfrågor
Jenny Lindberg
Förvaltningsassistent
+46 8 555 148 24
jenny.lindberg@fabege.se
Kontaktkort
Övriga frågor
Henrik Egnell
Marknadsområdeschef Arenastaden
+46 76 135 82 12
Henrik.Egnell@fabege.se
Kontaktkort

Lediga lokaler i Arenastaden