Populära sökningar

Wenner-Gren Center

Hagastaden • Sveavägen 166

BREEAM in use

Om fastigheten

Wenner-Gren Center är en av Stockholms mest kända landmärken. Ett höghus på 74 meter med 25 våningsplan om cirka 400 kvadratmeter vardera samt en lägre byggnad med fem våningsplan på ungefär 1 400 kvadratmeter vardera. Höghuset erbjuder en fantastisk utsikt över Stockholms innerstad och Brunnsviken.

I kvarteret finns en restaurang som även erbjuder lunchlådor och catering, ett café, konferenslokaler för upp till 180 personer och den spektakulära festvåningen WGC 24 i härlig 1960-talsstil.

Här har du nära till storstadspulsen samtidigt som du är granne med natursköna Bellevueparken, Hagaparken och Brunnsviken. Området erbjuder en härlig blandning av restauranger, butiker, närservice och lugna bostadskvarter. Bussar stannar utanför huset och det är inte långt till tunnelbanan och pendeltåget vid Odenplan.

  • 19 688 kvm
  • Sveavägen 166
  • BREEAM In Use - Very Good
  • Ca 1,1 km (15 min) till Sthlm Odenplan Station
  • Ca 180 m (3 min) till Sveaplan
Filter

Om din lokal och fastighet

Här hittar du som är hyresgäst hos oss på Fabege information om din lokal, fastighet och område. Våra medarbetare hjälper dig gärna om du har frågor eller synpunkter.

Vägen till ett bra inomhusklimat

Vi på Fabege har som ambition att alltid leverera bästa möjliga inomhusklimat med hänsyn till långsiktig hållbarhet. Här berättar vi om hur olika vi människor kan uppleva temperaturskillnader och vad du själv kan påverka. 

Ladda ner vår broschyr om inomhusklimat

Kontakter

Avtalsfrågor
Jenny Hallberg
Fastighetschef
+46 8 555 148 49
Jenny.Hallberg@fabege.se
Kontaktkort
Hyresfrågor
Therese Almlöf
Förvaltningsassistent
+46 76 141 35 50
Therese.Almlof@fabege.se
Kontaktkort
Övriga frågor
Oskar Sköld
Marknadsområdeschef
+46 8 556 747 12
Oskar.Skold@fabege.se
Kontaktkort

Lediga lokaler i Hagastaden