Populära sökningar

Drottninggatan 88, 1 172 kvm

Om lokalen

Kontorslokal mitt på pulserande Drottninggatan, belägen i samma vackra fastighet som Centralbadet!

Mycket välplanerad lokal i 2 plan som erbjuder ett flertal mötesrum i varierande storlek med öppna sociala ytor som också fungerar bra som kontorslandskap. Fastigheten omsluter den grönskade innergården där det finns gott om lunchrestauranger. Här finns även tillgång till en gemensam takterrass. Välkomna på Visning!

Service

Är du sugen på en after work så kommer du att hitta många favoriter i dina nya kvarter.

Shopping och andra vardagsärenden hinner du lätt med på lunchen eller på vägen hem - skönt att veta om du ibland har svårt att få vardagspusslet att gå ihop. I närheten finns också Systembolag, apotek, optiker, matvarubutiker och ett flertal gym.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i närheten av t-banans gröna linje, mitt emellan station Rådmansgatan och Hötorget. Nere på Sveavägen, hållplatsen ligger bara några steg bort, kan du ta buss 59, 516, 526, 561 och 565. Vid Hötorget passerar linje 1 och 291. Centralstationen ligger dessutom på bekvämt promenadavstånd.

Omgivning

Fastigheten ligger i ett levande citykvarter med både företag och boende och all tänkbar närservice på nära avstånd. Du sitter dessutom i samma fastighet som det anrika Centralbadet om du skulle vilja ta en simtur på lunchen. Drottninggatan, Sveavägen, Kungsgatan och Hötorget når du på bara några minuter så du behöver inte vara rädd för att tröttna på luncherna, du kan äta på olika ställen varje dag.

  • 1172 kvm
  • Drottninggatan 88, Stockholms innerstad
Kontakta oss så berättar vi mer
Andreas Tangen
Uthyrning Förvaltning
+46 73 678 79 32
Andreas.Tangen@fabege.se
Kontaktkort

Alla bilder

Visa på karta

Filter

Kontakt

Andreas Tangen
Uthyrning Förvaltning
+46 73 678 79 32

Kontaktkort

Liknande lokaler