Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Populära sökningar

Rådmansgatan 38, 2 000 kvm

Om lokalen

Kontor med egen entré direkt från Rådmansgatan!

Här finns möjlighet till ett fantastiskt kontor med en alldeles egen entré direkt från gatan. Kontoret erbjuder generösa takhöjder och stora fina fönster. Vi kan sammanlänka våningsplanen via interntrappor. Till huset hör också en gemensam innergård för alla att nyttja. Här kan du tillsammans med oss skapa en fin unik arbetsplats.

Service

All tänkbar service finns i närområdet, här ligger många bra och högklassiga restauranger såsom Farang, Esperanto, Den Gamle och havet, Råkultur och Adam/Albin för att nämna några.

Träningsmöjligheter finns på Friskis & Svettis på Kungstensgatan 39 eller på SATS vid Spårvagnshallarna, det finns också ett flertal andra friskvårdscenter i området. För shopping i större butiker och varuhus kan man ta en kort promenad till Hötorget.

Kommunikationer

T-banestation Rådmansgatan ligger bara 300 meter bort. För att nå Hötorget eller Odenplan krävs bara en promenad på mindre än 10 minuter. E4 nås enkelt med bil via Sveavägen och Norrtull.

Omgivning

Fastigheten återfinns i genuina stadskvarter och ligger i kvarteret Kungstensgatan, Tulegatan, Döbelnsgatan och Rådmansgatan. Innergård med infart från Kungstensgatan!

I samma kvarter som ert nya kontor finns det gott om namnkunniga grannar. Mentimeter, Företagarna, Vetenskapsrådet Landahl Advokatbyrå, Accenture/Fjord, Unibet, Volontair, Stokab och restaurang Farang.

  • 2000 kvm
  • Rådmansgatan 38, Stockholms innerstad
Kontakta oss så berättar vi mer
Sofia Ranji
Uthyrare
08-555 148 73
Sofia.Ranji@fabege.se
Kontaktkort

Alla bilder

Visa på karta

Filter

Kontakt

Sofia Ranji
Uthyrare
08-555 148 73

Kontaktkort

Liknande lokaler