Populära sökningar

Snyggt återbruksprojekt i Solna Business Park

Vårt nya områdeskontor på Englundavägen 5 i Solna Business Park är ett tydligt exempel på hur design och återbruk går hand i hand. Det här återbruksprojektet är även ett bevis på vilket engagemang för hållbarhet och cirkulär ekonomi som finns på Fabege.

"Genom att vi ser värdet i befintliga material och ger dem nytt liv är det ett gott exempel på hur vi både bidrar till att minska vår miljöpåverkan och samtidigt skapar en mer hållbar framtid, säger Susanna Elvsén," marknadsområdeschef på Fabege.

Återvunna möbler, glaspartier, undertak, kök, golv, elcentral och elstege från andra fastigheter har använts i ombyggnationen av det nya områdeskontoret. De flesta av medarbetarna på plats har på ett eller annat sätt involverats i återbruksprojektet och bara fantasin har fått sätta gränser för resultatet.

"Det är en typisk miljö och lokal i Solna Business Park – en tidigare industrilokal som tack vare historia, karaktär, återbruk, förädling och känsla höjer upplevelsen. Vi är otroligt stolta över vårt områdeskontor och kan ta med oss kunskap och erfarenheter till andra projekt och branschkollegor," avslutar Susanna Elvsén.

Skapad: 29 juni 2023

Läs även

Fabege erbjuder kontorslokaler på bästa läge i Arenastaden efter omförhandling med Telia

Omförhandlingen med Telia innebär en minskning av förhyrd kontorsyta till knappt 25 000 kvm och att byggnaden öppnas upp...
Läs mer

Fabege välkomnar S:ta Birgitta Folkhögskola och Caritas till Älvsjö

I januari 2025 flyttar S:ta Birgitta Folkhögskola och hjälp- och biståndsorganisationen Caritas till fastigheten Kabelve...
Läs mer