Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Populära sökningar

Trikåfabriken 9

Hammarby Sjöstad • Hammarby Fabriksväg 19

BREEAM very good

Om fastigheten

Byggnaden uppfördes ursprungligen 1920 som trikåfabrik och har genomgått flera stora om- och tillbyggnader. Sitt nuvarande utseende och utformning fick den 2018, med tio våningsplan, varav två garageplan med möjlighet till elbilsladdning. I huset finns en restaurang av hög kvalitet, där du både kan äta en varierad och god lunch med dina kollegor, fånga upp frukost på väg upp till kontoret eller beställa förtäring till dina möten.

Fastigheten är ett landmärke vid entrén in till Västra Sjöstaden, och läget gör att du som hyresgäst har nära till det mesta. Här finns gott om trevliga restauranger och annan service, till exempel butiker, träningsanläggningar, vårdcentral, apotek och bank. Det är också nära till Nackareservatet och Hammarbybacken, där du kan njuta av naturen eller ta några åk i Skistars unika skidanläggning på lunchen.

Det är lätt att ta sig hit. Tvärbanan och bussarna stannar vid hållplatsen Luma. Det är också nära till t-banan i Skanstull eller Gullmarsplan. Föredrar du att cykla finns cykelbanor i alla väderstreck, och du kan parkera din cykel i både cykelställ på gatan eller i fastighetens cykelförvaring i garaget. Du som kommer med bil kan parkera på gatan eller i garaget. En fin start eller avslutning på dagen är också att ta båten M/S Emelie, som går mellan Luma brygga, Barnängsbryggan på Södermalm, Djurgården och Nybrokajen.

  • 16 396 kvm
  • Hammarby Fabriksväg 19
  • BREEAM-SE - Very Good
  • Mårtensdal, 300m (4 min)
  • Mårtensdal, 300m (4 min)
Filter

Om din lokal och fastighet

Här hittar du som är hyresgäst hos oss på Fabege information om din lokal, fastighet och område. Våra medarbetare hjälper dig gärna om du har frågor eller synpunkter.

Hammarby Sjöstad

I helt nya hus och i förädlade äldre industribyggnader sitter många företag som efterfrågar ett dynamiskt innerstadsläge med kreativa kontorsmiljöer. Här arbetar du i en levande stadsdelskänsla, en härlig blandning av boende, besökare och arbetande.

Läs mer om Hammarby Sjöstad (Hammarby Sjöstad)

Lediga lokaler i Hammarby Sjöstad

Prova vår app!

Här gör du enkelt felanmälan, läser om din fastighet och kommer i kontakt med oss.

Ladda ner i App Store Ladda ner i Google Play Store

Kontakter

Avtalsfrågor
Magnus Smedmark
Fastighetschef
08-555 148 60
Magnus.Smedmark@fabege.se
Kontaktkort
Hyresfrågor
Susanne Brunström
Förvaltningsassistent
08-555 148 53
susanne.brunstrom@fabege.se
Kontaktkort
Övriga frågor
Per Tyrén
Marknadsområdeschef
08-555 148 47
Per.Tyren@fabege.se
Kontaktkort