Populära sökningar

Rubrik

Regulator 2024

STUDENTSTADEN FLEMINGSBERG

Stort tack för ditt deltagande och engagemang under Regulatordagen 2024. Som arrangörer är vi överväldigade av den kraft och idérikedom vi tillsammans bildade kring Studentstaden Flemingsberg. Vårt uppdrag nu är att se till att de broar vi byggt står kvar och att utsträckta händer om samarbete fångas upp. Vi hoppas att du är med i det fortsatta arbetet. Det är människor som gör en stad - och det är människor, tillsammans, som bygger den.

Nästa station: Studentstaden Flemingsberg 

Nästa station: Studentstaden Flemingsberg är en sammanställning av Regulatordagen 2024 såväl som en kartläggning av Flemingsberg och dess utveckling. Vi har tittat på hur regionen och kommunerna arbetar utifrån uppsatta mål och ger vidare förslag på hur studenter ska involveras i frågor om stadsutvecklingen.

Nyfiken? 

Klicka för att läsa rapporten på soders.nu 

Talare och presentationer

Vanessa Marko

KEYNOTE SPEAKER

Vanessa Marko är en svensk DJ, retorikkonsult och pressekreterare. År 2010 tog hon examen från retorikkonsultprogrammet på Södertörns högskola och grundade kollektivet Femtastic som verkar för att skapa scen och utrymme för kvinnor inom urban musik samt att inspirera unga tjejer att ta plats med sin konstform.. Marko utsågs till Årets alumn 2015 för sitt starka samhällsengagemang i kombination med ett framgångsrikt arbete inom entreprenörskap.

Ladda ner Vanessas presentation

Viktorija Pešić

KEYNOTE SPEAKER

Viktorija Pešić är sedan juli 2023 ordförande för den regionala studentsammanslutningen Stockholms studentkårer (SSCO). Viktorija har studerat internationell säkerhet vid Försvarshögskolan där hon också var ordförande för dess studentkår i två år. Med sin erfarenhet och Stockholms studenters röster i ryggen kommer Viktorija lyfta behov och perspektiv som krävs för Studentstaden Flemingsberg.

Ladda ner Viktorijas presentation

Daniella Waldfogel

KEYNOTE SPEAKER

Daniella Waldfogel är vice vd och näringspolitisk chef för Stockholms Handelskammare. Med goda erfarenheter av studier, utbyten och studentlivet är Daniella nu en viktig part för främjande av mötesplatser och initiativ mellan näringslivet, akademin och kulturen.

Ladda ner Daniellas presentation

Malin Helldorff

WORKSHOPLEDARE

Malin är en erfaren ledare och personalvetare med fokus på social rättvisa och jämlikhet. Malin har tidigare bland annat arbetat som förenings- och verksamhetsutvecklare för Popkollo och frilansat som föreläsare, utbildare och processledare. Sedan 2021 är hon generalsekreterare för Södertörns högskolas studentkår.

Oskar M Wiik

KONFERENCIER

Oskar är kommunikatör för Södertörns högskolas studentkår med lång erfarenhet av studentrörelsen. Som tidigare förbundsordförande för Stockholms studentkårer och vice ordförande för Sveriges förenade studentkårer är han van vid att snacka om förutsättningar för högre studier på scen.

Bilder

Flemingsberg

Det är människor som gör en stad. Och vi bygger för människor. Flemingsberg är ett av Sveriges största utvecklingsarbeten och en viktig del i hur Stockholm förändras. Med utmärkta kommunikationer och växande näringslivskluster kan vi nå en regional balans mellan södra och norra Stockholm, en pulserande stadsdel med utbildningen, människorna, kulturen och jobben på samma plats. Vårt mål att skapa den kompletta studentstaden är möjlig och utvecklingsresan ska vi göra tillsammans.

På Regulatordagen tar vi idé till handling, bygger broar och skapar forum för handlingskraft. Tillsammans för Studentstaden Flemingsberg. Regulator 2024 arrangeras av SöderS - Södertörns högskolas studentkår tillsammans med Fabege och Campus Flemingsberg.

Läs även

Regulatordagen 2022

Under december 2022 hade vi vår allra första Regulatordag där vi diskuterade hur vi kan lyfta Flemingsberg! Klicka för att se bilder och filmer från dagen.

Läs mer