Pressmeddelanden - Fabege

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Pressmeddelanden

Här finner du Fabeges pressmeddelanden. Regulatoriska pressmeddelanden från och med juli 2016 finns under fliken Corporate pressmeddelanden, kategori "Regulatorisk information". 

Kategorier

 1. 2020

  1. Rutiner vid Fabeges årsstämma 2 april 2020

   Med anledning av risken för smittspridning av Coronavirus inför Fabege särskilda rutiner vid årsstämman den 2 april 2020.

   Läs mer
  2. Fabege står starkt i orolig tid

   Det råder stor oro kring hur spridningen av Covid-19 påverkar verksamheter i allmänhet och därigenom Fabeges verksamhet och finansiella styrka. Fabege står idag starkt. Vi har under de senaste åren byggt upp en stark balansräkning och en finansiell styrka som kan möta även de svårare tider vi nu ser ut gå emot.

   Läs mer
  3. Fabege inleder återköp av egna aktier

   Läs mer
  4. Europas hälsosammaste fastighet finns i Arenastaden

   SEB:s kontor i Arenastaden har nyligen certifierats enligt Fitwels hälsocertifiering. Det är den första fastigheten i Europa att belönas med tre stjärnor, något som endast fem procent av de som ansöker om certifieringen uppnår.

   Läs mer
  5. Kallelse till årsstämma i Fabege AB (publ)

   Aktieägarna i Fabege AB (publ) kallas till årsstämma torsdagen den 2 april 2020 klockan 15.00; Filmstaden Scandinavia, Westfield Mall of Scandinavia, Salong 2, Råsta Strandväg 19A Solna. Inregistrering till årsstämman börjar klockan 14.15.

   Läs mer
  6. Fabege vill se fler vinnare i klimatkampen

   Flera av Sveriges fastighetsbolag befinner sig i den absoluta toppen i globala hållbarhetsrankingar och utmärkelserna är många. Det finns en risk att fokus hamnar på bedömningskriterier istället för att ständigt utmana branschen till att kritiskt granska resursanvändningen och en trygg samhällsutveckling. Fabege önskar att alla branschkollegor blir vinnare i klimatkampen och att branschen som helhet höjer ambitionerna.

   Läs mer
  7. Fabege publicerar årsredovisningen för 2019

   2019 avslutar tio fantastiska år för Fabege och fastighetsbranschen. 2010 hade Fabege 103 fastigheter på totalt 1 100 tkvm värderade till 27 Mdkr. Vid årsskiftet hade Fabege 87 fastigheter om totalt 1 255 tkvm, värderade till över 74 Mdkr. Under samma period har Fabeges aktie gått upp med 567 procent, samtidigt som NASDAQ Stockholms index ökat med 124 procent.

   Läs mer
  8. Nu lanseras direkttåg mellan Göteborg och Arenastaden i Solna

   Från den 2 mars 2020 börjar MTR Express att förlänga sin tågförbindelse till Solna Station så att resenärer kan åka direkt mellan Göteborg och Arenastaden. Givet det stora antalet företag och arbetsplatser i Arenastaden hoppas MTR Express att fler affärsresenärer nu kommer välja tåget för sina resor från Göteborg.

   Läs mer
  9. Valberedningens förslag till styrelse och ordförande i Fabege AB (publ)

   Inför årsstämman i Fabege AB (publ) den 2 april 2020 offentliggör valberedningen härmed sitt förslag avseende styrelseordförande och övriga styrelseledamöter. 

   Läs mer
  10. Bokslutskommuniké 2019

   Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för inspiration och tips.